Moppejävel!

Tja blogg! Jadu.. Idag så har det då inte varit min dag iallafall.. :(.. Min moped har börjat krångla igen. När jag försöker starta så låter det precis som att den ska komma igång, men icke.

Försökte febrilt imorse att få igång den, så... tog upp batteriet och laddade det (ja.. finns inget uttag på det stället där jag har den nu). Laddade batteriet, satte dit det och försökte. Den startade efter ett par sekunder. Så.. tog ut den och startade igen.. vilket gick.. lite trögt dock.. men det gick. Åkte till DinX och tankade.. sen när jag skulle från DinX så startade den inte igen... :-@ .. försökte och försökte.. men icke.. :(.. Så fick rulla den till "mopedstället". Så.. väl där på stället igen (inomhus typ) så tog jag bort sadeln och försökte pilla lite på tändstiftet, för att se om det kanske var glapp eller nåt.. men.. nä.. Ska imorgon försöka ta ut tändstiftet för att se hur det ser ut samt byta till det förra tändstiftet som jag hade.. det var ju egentligen ingen fel på det, kom ju på efteråt då... utan det var sidostödet som glappade.. så.. det har jag också haft ner och upp igen utifall det var det.. men inte..

Så.. Idag så har jag varit hemma hela dagen.. :(.. Har inte haft nå motivation alls att tagit cykeln.. Buss är inte på tal om eftersom det kostar 40:- t/r Avesta. Har istället försökt få igång skrället.
Den var lite seg i tisdags att få igång efter hela dagen, men efter ett litet tags kickningar och startförsök så gick den igång. Även igår. Så... jag misstänker det är tändstiftet som spökar.. Soppa och olja har jag i.. det vet jag.. Bara runt en vecka sedan jag fyllde på olja så... Och bränslefiltet är det inget fel på iallafall.. det har jag checkat.. bara lite lätt sådär.

Nån som har tips på vad det kan vara för fler fel så kommentera gärna.. Läser alla kommentarer.. ^^.. de få man får.. :(

Så.. Man har varit lite nere hela dagen på grund av det. Tänkte imorse när jag vaknade om jag skulle till skolan idag eller inte.. men så tänkte jag att jag har missat rätt mycket idrott, natur och svenska (som har varit idag) så.. jag bestämde mig för att åka iväg.. lite tidigare också för att räkna med att det kanske skulle vara lite segt.. men den startade inte överhuvudtaget.. Sen så tog batteriet slut.. jaha.. fick jag öppna upp och ta upp batteriet och ladda det igen.. har det åter igen nu på laddning för gjorde nästan slut på det sista omgången (när jag försökte få start på DinX). Jag orkar nog inge mer idag.. möjligen att sätta dit batteriet igen.. men orkar inte hålla på med tändstift.. det kan jag nog försöka ta itu med imorgon förmiddag.. börjar ju 12:05 så..

Nu till nåt positivt då. Det har ju varit mest negativt de senaste inläggen från mitt.. ja.. inte värdefulla liv kanske.. men ändå "värt-att-kämpa"-liv.
Ja.. till det positiva då: Vi ska om bara någon minut åka och äta på restaurang.. :D.. Det var väldigt länge sedan sist. Åt väl sist lite fint sådär i somras i ett värdshus... i Norberg.. Det var nog sist. Men har inte ätit på flera år på restaurangen på andra sidan.. och aldrig efter att de hade bytt ägare. Ni vet, det var ju mordförsök på andra sidan Krylbo här för en tid sedan. Så.. vi ska dit alldeles strax för att äta lite gott.. :D.. Kan behövas för en sån dålig dag som denna.

Igår var lite en såndär halvdag.. både rolig.. men inte alltför roligt.. Jo, visst är det kul att följa med en chaufför och snacka lite. Men för exempel på negativa saker igår: Jag ramlade när jag skulle ur en container efter att jag hade sopat.. gjorde inte illa mig så.. utan snubblade bara till lite lätt.. Sen så läckte termosen så det luktar blöt kaffe (:P) ur min ryggsäck. Gjorde ju misstaget att bara ta med mig termosen och så "muggen" som sitter på.. Inte tänkte väl jag såå mycket kl 5 igår morse.. :P

Aja.. Får se om jag får igång liket imorgon. Jag hoppas ni håller tummarna! ANNARS!!!!!! :P

Ha det gött!
//Jocke


Kommentarer
Postat av: Annika

Håller tummarna!

Och du... inget slarv med skolan!

2008-04-03 @ 20:40:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Jag är senil

Din emailadress, så att jag kan spamma lite:

Din hemsida så jag kan hembesöka dig:

Skriv din jättegenomtänkta kommentar:

Trackback