Då var det fredag då...

Hejsan Bloggen! Då var det fredag. Äntligen för vissa, och lite tråkig för andra. För mig är det "äntligen". Idag så ska jag och syrran till pappa. Där ska vi vara i en vecka. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på i helgen, men nåt blir det då iallafall.. På tisdag så blir det iallafall rigakryssning till torsdag. Och på fredag så ska vi hem till mamma igen, då man måste packa till Norgeresan, eftersom avresan mot Norge går på lördagen där. Före avresan (vi åker nog runt 10-11-tiden, eftersom flyget går runt halv två) så måste jag sälja sju aftonbladet för att få 500 p. Under veckorna 23-32 (10 helger) så måste jag ha sålt minst sju på minst 6 helger, och det blir precis ifall jag säljer sju precis innan vi drar till Norge. Och 500 p är värd lite mindre än 500 kr, och då är det ju verkligen värt att göra det. Om jag inte hinner säöja så många innan vi åker, så köper jag dem själv. (7*9=63 kr).

Idag kl.13, så ska jag till en läkare pga min allergi. Ska få ett recept på allergimedicin som förmodligen kommer att bli lite billigare än den som jag tar nu (Kestine). Och Kestinetabletterna måste jag ta två varje dag, för att få bort i stort sett alla symptom på allergin. Men det blir ändå att man nyser lite och gnuggar i ögonen. Att gnugga sig i ögonen är bara lite skönt när man väl gör det, men sen är det inte direkt så skönt när ögonen sväller upp lite och det börjar klibba..:p.. Iallafall så ska jag till läkaren idag och få recept på medicin. Så, det är väl det enda som egentligen är planerat idag.

Imorgon så ska jag kanske till Borlänge där min mormors systers son ska spela fotboll där (han som ska spela fotboll bor i Tromsø, så det är en bit han åker för att spela). Men det är inte riktigt säkert att jag ska dit. Få se om jag tar moppne, eller om det är någon som skjutsar eller om det är så att det får bli tåget.

Får se hur det blir nu, eftersom jag ikväll ska vara hos pappa i en vecka. Det kan hända att det inte kommer nåt mer blogginlägg förrän jag kommer hem från Norge. Men jag lovar att i slutändan så kommer det iallafall att bli en liten blogg varje dag där det står vad jag har upplevt varje dag, och kanske vad jag har ätit också ;). Kanske ska till bibblan nästa vecka (på måndagen förmodligen) och skriva för helgen, men får se hur det blir.

Ha iallafall en riktig trevlig sommar!

//Jocke

Kommentarer
Postat av: nathali

Tack för din fina söta kommentar, du har en väldigt fin blogg by the way. Hoppas du har en riktigt mysig sommar, ät massa glass =0P PUS o KRA

Postat av: Anonym

eller ja några stycken då ju men inte så jätte många:P men aja strunt samma;)

2007-11-14 @ 18:57:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Jag är senil

Din emailadress, så att jag kan spamma lite:

Din hemsida så jag kan hembesöka dig:

Skriv din jättegenomtänkta kommentar:

Trackback